Joulun alla leivoin tyttäreni kanssa pipareita ja piparkakkutalon aivan uudella ohjeella ja hyvää oli. Talon kyllä pystyin tytön kanssa koristelemaan vasta sairaalasta pääsyn jälkeen,sillä pieni poikamme päätti syntyä ennen sen koristelemista ja kokoamista. :) Koristepursotukset pikeeriä jotka laitoin kaikkiin osiin ja tyttö laitteli nonpparelleja ja karkkeja. Kova rouskutus kuului kun karkit hävisivät melkeinpä enemmän suuhun kuin talon rakenteisiin :D tälläinen tuli:

Suklaalimppusia,joihin ihastuin täysin :)

Suklaakeksejä suklaaseen dipattuna:

Pullaa eri muodoissa:

Joulukaakaopusseja jouluviemisiksi:

Näitä suklaapusuja tuli syksyllä kokeiltua,kun niin kauan olin vain ihastellut muiden blogeista. Pitihän sitä itsekkin sitten kokeilla. oli suklaa ja marianne ja vanilljan makauisena. Täytteen teko oli helppoa ja onnistui,pysyi hyvin kasassa, uunissa ollessaan kyllä hieman lytistyivät ja jäivät hieman nahkeiksi(onko edes sana?)sisältä. Suklaakuorrutus onnistui ihan hyvin, ottamatta lukuun niitä paria joiden täyte tipahti tai suli melkein sekaan,mistä johtuukaan? Joku varmaan tähän osaa vastatakkin? :)

Omaan makuuni varsinkin mariannetäytteiset olivat aivan liian makeita ja muutkin aikas makeita,mutta tyttärelle ja miehelle kelpasi :D

 

 

 

Nopeat ja helpot ja maukkaat viinerit valmistuu lehtitaikinasta, vadelmamarmeladista ja vaniljakreemistä :)